Лукашівська філія КЗ Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

День цивільного захисту.

 

27 квітня 2018 року в Лукашівській ЗОШ І - ІІІ ст. ім. О.Чепеленка було проведено День цивільного захисту.

       Вранці школярі зібрались на урочисту лінійку, де було оголошено план проведення Дня цивільного захисту. На першому уроці  вчителі Савінов В.М. та Процун Т.С. провели бінарний урок на тему :"Рятувальні та інші невідкладні роботи в НС. Заходи з ліквідації зараження. Санітарна обробка та її призначення". Під час проведення уроку учні дізналися про засоби ведення рятувальних та інших невідкладних робіт в районах стихійного лиха, аварій й осередку ураження. Ознайомилися з правилами особистої гігієни в умовах радіаційного, хімічного і бактеріологічного забруднення. Пояснення вчителів доповнили презентації та повідомлення учнів з даної теми.

Учитель біології Вовк В.І. провів відкритий виховний захід на тему "Освічений - значить озброєний". В ході якого ознайомив учнів із небезпечними рослинами, тваринами і грибами.

Вчителі початкових класів Попова К.М. та Огар К.М. провели виховну годину на тему "Квітка вогню". Розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, під час подорожі. Діти переглянули навчальні мультфільми.

                  

                                Проведено конкурс малюнків та виставка у шкільній бібліотеці

Ввідна - пожежа в кабінеті хімії 2 поверх. Робота ланки пожежогасіння

Доповідь керівнику ЦЗ про кількість виведених 

Медична сестра Галка В.В. продемонструвала надання медичної допомоги: накладання шини на нижні кінцівки, накладання джгута на артеріальну кровотечу верхньої кінцівки

Продемонстровано ліквідацію імітованої пожежі з використанням вогнегасника

Завершальним  етапом Дня ЦЗ було переміщення учнів та постійного складу в місце тимчасового розташування (згідно плану).

 

 

 



« повернутися до списку новин