Лукашівська філія КЗ Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

Новини

СВЯТО 8 Березня

Дата створення: 09:54 13.03.2019

07 березня 2019 року  в нашій школі відбулося свято до Дня 8 Березня. Цей день був наповнений весняним, сонячним теплом, ніжними барвами квітів.Учні школи  подарували чудовий концерт. Своїми запальними танцями, піснями, вони вітали мам, бабусів, сестричок, учителів. У це прекрасне свято від усієї душі бажали любові, добра, успіхів.

Кожна дитина має право

Дата створення: 11:15 27.02.2019

«Кожна дитина має право» - під такою назвою була проведена виховна година у 4 класі,класний керівник Огар К.М. Діти закріпили знання про права та їх обов'язки,повторили правила поводження в школі.

ТЕМАТИЧНИЙ ДЕНЬ У 1 КЛАСІ

Дата створення: 11:32 25.02.2019

21 лютого у 1-му класі було проведено відкритий тематичний день ( за запитами дітей)  «Що ми знаємо про яблука». Протягом цього дня учні досліджували яблука(Чому яблуко не тоне ? Чому темніє на зрізі ?  Тощо), знайомились з літературними творами, в яких висвітлено цю тему,  слухали музичні композиції та розглядали репродукції картин де також представлена дана тема. В кінці дня діти вчилися малювати  яблука  і  розфарбовувати їх  кольоровими олівцями, а також знайшли «клад» - кошик з яблуками.

«Герої не вмирають – вони назавжди в наших серцях».

Дата створення: 09:14 21.02.2019

Сьогодні у Лукашівській ЗОШ І – ІІІ ступенів імені О.Чепеленка  була проведена лінійка – реквієм до Дня Героїв Небесної Сотні«Герої не вмирають – вони назавжди в наших серцях». Метою якої було вшанувати пам’ять героїв Небесної сотні, виховувати любов до Батьківщини, сприяти зміцненню патріотичного духу учнів школи, національної гордості, розвивати бажання стати гідними громадянами України. Окремі учні школи розповіли про страшні ті події у віршованих формах.  Запаливши свічки та хвилиною мовчання було вшановано пам'ять Героїв Небесної Сотні.

Зустріч з воїнами-афганцями.

Дата створення: 12:58 19.02.2019

15 лютого 2019 року в нашій школі проведено захід в рамках патріотичного виховання. Проникливою, хвилюючою стала зустріч учнів школи з колишніми воїнами-афганцями, учасниками бойових дій: Коломійцем Юрієм Миколайовичем, Алерт Анатолієм Івановичем та  матір'ю  нині покійного воїна-афганця Коломійця Ігоря Анатолійовича, Коломієць Марією Данилівною.

ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ

Дата створення: 11:50 19.02.2019

14.02.2019 року у нашій школі до Дня закоханих було проведено виховний захід учнями 9-го класу на чолі з їхнім класним керівником Зайцевим І.М.. У ході заходу обиралися пари, не лише в романтичному спрямуванні, а й у спортивному батлі. Було дуже цікаво, весело. В процесі обрання пари учасники показали себе різносторонньо: і романтиками, і гумористами та справжніми спортсменами. За підсумками журі ідеальною парою стали Подкопаєв Єгор та Бовкун Софія. Дякуємо всім учасникам!

КОНКУРС ЕКОЛОГІЧНИХ БРИГАД

Дата створення: 10:52 11.02.2019

Щорічно учні нашої школи беруть участь  у районному конкурсі екологічних агітбригад. Не є виключенням і цей рік. 08 лютого 2019 року  у Близнюківському БДЮТ був проведений конкурс екологічних агітбригад на тему: «Моя мала Батьківщина». У конкурсі приймали участь 11 шкіл  нашого району. Команда нашої школи «ОБЕРІГ» в складі Подкопаєва Єгора, Юзифович Діани, Юзифович Руслани, Кривомлинової Юлії, Шурдугайло Діани, Шурдугайло Яни виборола ІІ загальне місце в районі. Побажаємо нашій команді не зупинятися на досягнутому та показувати ще кращі результати!

ВОЛІ НАРОДНОЇ ДЗВІН

Дата створення: 09:45 30.01.2019

29.01.2019 року проведено годину спілкування у 6-му класі, класний керівник Юзифович Я.В. на тему «Волі народної дзвін» до 101 –ї річниці бою під Крутами. Під час спілкування учнів ознайомили з подіями січня 1918 року та трагічною загибеллю студентського куреня під Крутами. Діти з гордістю усідомили цей приклад мужності, відданості, патріотизму, жертовності у боротьбі за незалежність нашої держави.

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Дата створення: 12:55 23.01.2019

22 січня у школі відбувся захід присвячений  100-річчю підписання Акту Злуки між ЗУНР і УНР. Класний керівник 9 класу Вовк Н.Л. ознайомила старшокласників із важливими фактами з історії створення незалежної України. Учні взяли участь у вікторині «Рекорди України» та співали патріотичні пісні.

НОВИЙ РІК

Дата створення: 10:51 22.12.2018

Закінчується 2018 рік, а разом з ним і перший семестр навчального року.   З 22 грудня учні підуть відпочивати, але в жодній школі перший семестр не закінчується абияк. Всі учні чекають, коли  відбудеться казково-чарівний новорічний бал-маскарад. Кожна дівчина одіне своє пишне плаття, а хлопці зможуть від душі посміятися на будь-чим, щоб вони не придумали для показу на сцені.  Сьогодні ми отримали масу незабутніх вражень від побаченого, і з твердістю можемо сказати, що наші діти є талантами у виступі на сцені. У концерті були представлені надзвичайно красиві казкові історії придумані самими учнями нашої школи.