Лукашівська філія КЗ Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

Новини

РОБОЧИЙ ВІЗИТ ГОЛОВИ БЛИЗНЮКІВСЬКОЇ РДА С.ВОЛОДЧЕНКА

Дата створення: 10:45 29.07.2020

Сьогодні голова Близнюківської районної державної адміністрації Сергій Володченко за участю заступника голови райдержадміністрації Василя Протасова відвідав одну з найбільших та найпотужніших по надходженню до її бюджету – Лукашівську сільську раду, де спілкувався із сільським головою Людмилою Манохою та керівниками місцевих закладів соціальної сфери.

ВРУЧЕННЯ СВІДОЦТВ ПРО ПОВНУ ЗАГАЛЬНУ СЕРЕДНЮ ОСВІТУ

Дата створення: 11:00 23.07.2020

Випускники-2020 – це здобувачі освіти, які стали першими в історії, хто завершив школу онлайн.

ЗНО-2020

Дата створення: 14:19 17.07.2020

Із 25 червня по 17 липня 2020 року 4 випускники одинадцятого класу взяли участь у основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання.

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата створення: 10:04 01.06.2020

Любі юні друзі!

ОСТАННІЙ ДЗВОНИК

Дата створення: 09:56 29.05.2020

  Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки! Щиро вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою!  Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаю Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання. Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаю вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.  Глибоко вдячний педагогам і батькам! Ви вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності. Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!

ДЕНЬ ВИШИВАНКИ

Дата створення: 14:51 21.05.2020

У культурі практично будь-якого народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. В Україні таким символом є вишиванка - своєрідний унікальний код українського етносу з зашифрованими оберегами, символами та знаками. День вишиванки - поки ще не офіційне і відносно нове народне свято, покликане сприянню єдності і культурного відродження всього багатонаціонального українського народу. Воно відзначається в третій четвер травня. У 2020 році День вишиванки припадає на 21 травня.       Свято було засноване в Чернівцях у 2006 році. Студенти Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича запропонували ідею акції “Всесвітній день вишиванки” і прийшли одного дня в українському традиційному одязі. Спочатку акцію підтримали кілька десятків студентів і викладачів університету, але в подальші роки свято вийшло на всеукраїнський рівень, до нього приєдналася українська діаспора по всьому світу, а також всі охочі підтримати Україну.

Дезінфекція приміщення навчального закладу

Дата створення: 11:28 16.04.2020

У  Лукашівській  ЗОШ І-ІІІ  ступенів ім. Олега Чепеленка з метою захисту працівників  щодня проводиться дезінфекція, очищення та провітрювання приміщення. Обов’язково  проводиться вологе прибирання.

ВРУЧЕННЯ СЕРТИФІКАТІВ ЗНО УЧНЯМ 11 КЛАСУ

Дата створення: 11:37 10.03.2020

10.03.2020 року в.о. директора школи Лисенко О.М.  вручив випускникам 11 класу  сертифікати ЗНО  та провів бесіду щодо процедури реєстрації та проходження ЗНО.

СТЕЖКАМИ КОБЗАРЯ

Дата створення: 11:28 10.03.2020

Напевне, в Україні не знайдеться жодної людини, яка у своєму житті хоча б раз не перегорнула сторінок «Кобзаря» Тараса Шевченка. Пильний вартовий, що стоїть на сторожі нашого слова і десятиріччями нагадує нам, хто ми і що ми, «чиїх батьків діти».Творчість цього поета можна не любити, можна критикувати, можна ставитися до неї із великою любов’ю… У будь-якому випадку байдужим вона не залишає нікого.

СВЯТО 8 БЕРЕЗНЯ

Дата створення: 10:26 10.03.2020

З березневим подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів приходить жіноче свято – 8 Березня. Кожна жінка і дівчина чекає цього свята. Але не менше чекають його хлопчики та чоловіки, бо мають змогу привітати своїх дружин, матусь, бабусь, сестричок, подруг.        Цікаво, тепло, весело і піднесено пройшло свято у нашій школі. Лунали слова-вітання рідним матусям, бабусям, сестрам, вчителям. Звучали вірші, гуморески, різні інсценування. Неймовірні художні номери, вокальні композиції - все це стало справжнім подарунком для усіх жінок!        Жіноче свято подарувало кожній жінці і дівчині іскорку тепла, любові та поваги. Тож нічого іншого не залишається, як насолоджуватися цим святом жінок, весни та краси.