Лукашівська філія КЗ Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

Новини

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»)

Дата створення: 09:29 20.05.2019

Команда нашої школи прийняла участь у І районному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Дана гра проводиться з метою виховання у молодого покоління українців відданості Батьківщині, готовність обороняти рідну землю, бути фізично розвиненим та духовно багатим.

ДЕНЬ ВИШИВАНКИ

Дата створення: 08:50 17.05.2019

Одягнімо, друже, вишиванки —

Ми з тобою на одній хвилі

Дата створення: 10:42 13.05.2019

10 травня на центральній площі селища Близнюки за ініціативою членів районної ради старшокласників «Імпульс» відбулося   веселе та драйвове свято танцю «Ми з тобою на одній хвилі!» за участю дитячих  танцювальних колективів    району. Показав своє уміння та творчий підхід у виконанні   запальних вуличних танців і наш коллектив «Альянс».

ДЕНЬ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ

Дата створення: 09:26 10.05.2019

День Пам'яті та примирення, День перемоги для всіх - особливі дні. Подвиг, здійсненний нашими дідами і прадідами, бабусями і прабабусями, настільки великий, що його масштабність із часом стає лише яскравішою і помітнішою. Ці дні викликають відчуття безмежної гордості за наш народ та водночас уособлюють героїзм і вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійснених мрій і задумів. Ми у вічному боргу перед тими, хто в жорстокій битві отримав Славетну Перемогу, хто у післявоєнні роки відбудовував зруйновану країну/

ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ

Дата створення: 13:47 08.05.2019

Учнями, вчителями, працівниками  нашої школи було проведено прибирання пришкільної території. Всі  працювали завзято і дружно, адже так приємно, коли довкілля  сяє  чистотою і охайністю. Тож давайте не смітити і підтримувати належний порядок.

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ

Дата створення: 11:25 06.05.2019

НАЙКРАЩІ З КРАЩИХ ПАДАЮТЬ ВІД КУЛЬ, ГРУДЬМИ СВОЇМИ ЗЕМЛЮ ПРИКРИВАЮТЬ СУМНИМ НАБАТОМ В СЕЛАХ І МІСТАХ ЗВУЧАТЬ СЛОВА: «ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!»

ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

Дата створення: 10:41 01.05.2019

Кожна людина у своєму житті зіштовхується з багатьма труднощами. Деякі проблеми вона вирішує  не замислюючись, а для подолання інших потрібні певні навички і вміння. Сучасна школа покликана навчити дітей вирішувати життєві ситуації і використовувати набуті знання повсякчас.

Гірчить Чорнобиль, крізь роки гірчить

Дата створення: 10:24 25.04.2019

25.04.2019  класний керівник 6-го класу Юзифович Яна Вікторівна провела виховний захід на тему : «Гірчить Чорнобиль, крізь роки гірчить». Мета заходу : навчати учнів уболівати за минуле своєї держави; розвивати в них потребу будувати, створювати, відроджувати заради України; виховувати почуття сприймання чужого болю як свого, повагу до людей, які віддали своє життя в ім’я майбутнього життя людства.

Візит голови районної державної адміністрації Калашника А.Ф.

Дата створення: 11:23 21.03.2019

Після особистого  прийому громадян голова районної державної адміністрації Анатолій Калашник разом з Лукашівським сільським головою Людмилою Манохою, начальником відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської райдержадміністрації Леонідом Бондаренком відвідали Лукашівську ЗОШ І-ІІІ ст. імені Олега Чепеленка.

Виступ агітбригади ДЮП "Єгор та запальнички"

Дата створення: 11:12 21.03.2019

Весняні канікули розпочалися дуже вдало. Команда ДЮП нашої школи зайняла друге місце в районних змаганнях агітбригад юних пожежних. Ми радіємо успіху наших учасників. Це – Подкопаєв Єгор (9 клас), Кардаш Вікторія  (10 клас), Кардаш Анастасія  (7 клас), Юзифович  Руслана (7 клас), Юзифович  Діана (7 клас), Шурдугайло Діана (7клас). Оригінальний сценарій, артистизм, дотепність, чіткість і згуртованість членів агітбригади вразили і суддів, і глядачів.