Лукашівська філія КЗ "Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області"

Вручення свідоцтв про базову середню освіту

Чи є ще зворушливіше свято у шкільному житті, ніж "випускний". Мабуть, немає… Воно особливе, замішане на любові, журбі й радості. Це свято прощання з дитинством, із прекрасними шкільними роками, які, на жаль, не повторюються. Багато учнів останнім часом залишають ліцей після закінчення 9 класу, тому урочистість, присвячена врученню свідоцтв про базову середню освіту, набуває особливого значення. 

Із вітальною промовою виступив директор ліцею О.Лисенко, який подякував учням за те, що ні словами, ні вчинками не зганьбили честь закладу освіти, що змогли втримати планку досягнень у навчанні та спорті на високому рівні. Подякував директор і батькам за підтримку, розуміння та створення сприятливих умов для навчання, виховання та всебічного розвитку дітей. 

Продовжила ноту привітань заступник директора з навчально-виховної роботи Т.Процун, яка ознайомила присутніх із наказом про вручення свідоцтв про базову середню освіту. Під бурхливі оплески діти один за одним тремтячими руками брали з рук директора свій перший документ.

Подарунком батькам були документи про освіту їхніх дітей, це був найбільш хвилюючий момент свята. Мимоволі на очах  у рідних з’являлися сльози.

Дивлячись на них, думалося: ми заводимо у доросле життя прекрасних дітей. Кожен з них неодмінно знайде своє місце під сонцем.

    Восени шкільний дзвоник знову покличе їх до ліцею де вони продовжать навчання у десятому класі ...

                   

    

     



« повернутися до списку новин