Лукашівська філія КЗ Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

ЗНО-2020

Із 25 червня по 17 липня 2020 року 4 випускники одинадцятого класу взяли участь у основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання.

По-перше, під час організації та проведення тестування особлива увага приділялася створенню безпечних умов для збереження здоров’я випускників. Відповідно до розпорядження голови Близнюківської районної державної адміністрації для всіх учасників зовнішнього незалежного оцінювання було організовано підвіз до пунктів тестування.

По-друге, враховуючи епідеміологічну ситуацію в країні супровід учасників ЗНО було значно посилено. Учні, організатори, водії та супроводжуючі особи перед посадкою до автобусів пройшли температурний скринінг, крім цього медичні працівники КП «Близнюківська ЦРЛ» та КНП «Близнюківський РЦПМД» весь час супроводжували учасників ЗНО до пунктів тестування та у зворотному напрямку. Випадків виявлення осіб з підвищеною температурою зафіксовано не було.

Першим випробуванням для учнів було тестування з математики, у якому взяли участь 2 випускника , ЗНО з фізики склав – 1, історію України – 4 учні, географію – 2, а українську мову та літературу склали 4 особи.

                                                                



« повернутися до списку новин