Лукашівська філія КЗ Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

Подарунки для самих найкращих!

Свято весни, 8- Березня, Жіночий день – з дитинства відклався у нас в пам’яті, як добрий і яскравий день, повний посмішок, квітів і подарунків.

     5-го березня учні 1  класу разом з класним керівником Поповою Катериною Миколаївною підготували і провели свято для найрідніших жінок - мам, бабусь, сестричок. На святі лунали  дзвінкі пісні, запальні танці, вітальні слова від учнів та  проходили цікаві конкурси. Діти  підготували для своїх рідних вітальні листівки, паперові корзинки з квітами та намалювали портрети матусь. Все це дійство батьки мали можливість спостерігати онлайн.

Учні другого класу з класним керівником Огар Катериною Миколаївною також привітали матусь і бабусь зі святом весни веселими пісеньками та цікавими віршиками. Своїми руками зробили для них оригінальні подарунки. Свято пройшло в теплій і дружній атмосфері.

Куряча Лілія Олексіївна зі своїми третьокласниками теж підготували свято для мам і бабусь у вигляді  відеопривітання, в якому декламували вірші, співали пісень. Вдома  діти привітали  рідних вітальними листівками. Для дівчаток провели розважальну програму «Хто зверху?». Всі учасники отримали святковий настрій та масу задоволення.

Учні 4 класу з класним керівником Жировою Лідією Іванівною провели конкурс «Нумо, дівчата». Також діти підготували для мам вітальні листівки. Свято пройшло весело та цікаво.

                                               

                                                           

 

                                               

                               

                               

                                       

                                                 



« повернутися до списку новин