Лукашівська філія КЗ Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

ВРУЧЕННЯ СВІДОЦТВ ПРО ПОВНУ ЗАГАЛЬНУ СЕРЕДНЮ ОСВІТУ

11 РОКІВ ШКІЛЬНИХ ПРОМИНАЄ…
Все вирує, цвіте і буяє,
Червень вішає квіти в саду.
11 років шкільних проминає,
Я на зустріч із юністю йду.

Юність наша – складна і примхлива:
То сміється, то плаче слізьми.
Все буває – і сонце, і злива.
Перешкоди здолаємо ми.

25 червня в нашому ліцеї відбулося вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту. Це свято дороге і бентежне для всіх: для батьків, які завжди хвилюються за своїх дітей, для вчителів, які пишаються кожним із сьогоднішніх випускників, для учнів 11 класу, адже хтось сміливо зробить крок за поріг школи аби здобувати освіту в коледжі, технікумі, університеті.
  За 11 років вони досягли великого успіху, і подолали багато труднощів завдяки цілеспрямованості, завзяттю і працьовитості.
Директор ліцею Лисенко Олексій Миколайович  вручив свідоцтва, привітав випускників, побажавши нових звершень.
Зворушені випускники висловили велику вдячність вчителям і батькам за те, що вони на протязі 11 років дарували їм свою любов, ділилися знаннями і мудрістю, підтримували в скрутні часи і виховали їх гідними громадянами нашої Батьківщини.
Милі і дорогі наші випускники! Вітаємо вас із закінченням школи, з випускним! Бажаємо всім рівних доріг і попутного вітру! Нехай у вашому житті буде багато добра, нехай завжди буде в серці любов, а поруч ідуть друзі, які підтримають і допоможуть! Нехай усі ваші заповітні мрії здійсняться найкращим чином, і ви зі стійкістю, мужністю і терпінням переможете всі неприємності і подолаєте всі перепони!

   

   

  



« повернутися до списку новин