Лукашівська філія КЗ Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

Новини

Заняття з вогневої підготовки.

Дата створення: 10:16 18.05.2018

В рамках проведення навчально-польових зборів з юнаками в 2018 році та з метою забезпечення виконання навчальної програми курсу "Захист Вітчизни" 17 травня 2018 року учні 11 - го класу нашої школи проходили заняття з вогневої підготовки з практичним виконанням початкової вправи навчальних стрільб із АК - 74(вдень) на військовому стрільбищі смт.Домаха.

"Вишиванка - символ Батьківщини, дзеркало народної душі"

Дата створення: 13:06 17.05.2018

17 травня -  День вишиванки. У цей день прийнято одягати вишиванку на роботу , навчання або просто на прогулянку. До того ж, у різних містах України та світу проводять тематичні акції,паради, виставки.Одному з видів українського народного мистецтва - вишівці було присвячено свято, яке провели вчителі початкових класів Куряча Л.О. і Огар К.М.. В ході заходу діти полинули в прекрасний світ народної вишивки, дізналися більше про традиції,обряди,культуру,історію українського народу.

Моніторингова комісія

Дата створення: 12:40 14.05.2018

Моніторингова комісія у складі з представників районного відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської РДА, Близнюківського районного сектору Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, Близнюківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області, які перевірили якісну підготовку до організації оздоровлення дітей влітку 2018 року та надали відповідні рекомендації.

Свято "Прощавай , Букварику!"

Дата створення: 10:10 14.05.2018

Урочистості відбулися у святково прикрашеному класі, до якого завітали батьки, родичі діточок, а також їхні друзі. Кожен учень презентував певну літеру української абетки та розповідав віршик. А згодом діточки співали пісень, кружляли у веселому танку, відгадували загадки. І звісно, до першокласників особисто завітали Буквар та його друзі, яким він передав естафету знань, - Читанка, Математика та Українська мова.Свято "Прощавай, Букварику!" було яскравим, насиченим і пролетіло непомітно. У нагороду за старання та артистизм школярі отримали щедрі оплески глядачів та солодкий приз.Захід підготувала вчитель Жирова Лідія Іванівна.

9 травня - День пам'яті та примирення

Дата створення: 17:50 09.05.2018

Минають роки, все далі відходять грізні і важкі роки війни, але не згасає пам'ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя.Кожен із нас поділяє думку, втілену в словах:"Ніхто не забутий,ніщо не забуто!". Можливість мирно жити дісталась страшною ціною мільйонів життів. Тому прийдешні покоління мають завжли пам'ятати ратний подвиг ветеранів. Щороку 8 травня на території Лукашівської сільської ради в одному із сіл проходить   смолоскипна хода, на яку збираються майже всі жителі, щоб вшанувати пам'ять про тих,хто ціною свого життя подарував нам це свято. Цього року це було в с.Катеринівка.

В рамках акції "За чисте довкілля"

Дата створення: 10:34 07.05.2018

05.05.2018 року в рамках акції "За чисте довкілля" учні та вчителі школи привели в належний вигляд шкільну територію, висадили квіти (12 видів), які прикрашатимуть навчальний заклад все літо.

Районний конкурс читців, присвяченого Дню Перемоги.

Дата створення: 09:27 07.05.2018

Учні школи прийняли участь у районному конкурсі читців, присвяченому Дню Перемоги "Пам'ятає врятований світ..."

"Ой, не ріж косу!"

Дата створення: 09:20 07.05.2018

У п'ятому класі проведено виховний захід на тему :"Ой, не ріж косу!". Метою якого було вшанування дівочої коси, як символа честі, гідності, краcи, а також сформувати уявлення про українські звичаї, виховувати повагу до жінки-матері, та розвивати естетичний смак дівчаток та хлопчиків.

В рамках акції "За чисте довкілля"

Дата створення: 10:15 03.05.2018

У наш час все більш актуального значення набувають заходи по покращенню стану навколишнього природного середовища, благоустрою та озеленення території. Кожна людина може зробити корисну справу, посадивши дерево. 2 травня 2018 року учні разом зі своїми наставниками вчителями висаджували біля стадіону саджанці берізки (50 шт). Ці насадження у майбутньому будуть радувати своєю красою маленьких школярів,батьків,працівників школи та мешканців села.

День цивільного захисту.

Дата створення: 10:59 27.04.2018