Лукашівська філія КЗ Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

Новини

ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Дата створення: 13:30 19.12.2018

19 грудня святкується День Святого Миколая Чудотворця,тож в цей день малеча з нетерпінням чекає цього гостя до себе з подарунками.Щоб принести іскорку казковості , порадувати дітей і привітати їх з цим чудовим святом,  до нас в школу завітав Миколай. Цікаво та весело  пройшло свято Миколая в Лукашівській  школі. Учні 1 – 4 класів  із класними керівниками  підготували чудову літературно-музичну композицію “Миколай іде до нас”. Діти ознайомили присутніх з історією свята, розповіли про благодіяння Миколая-Чудотворця, розповідали вірші, співали пісні. Дітлахи вразили глядачів добре підготовленою програмою , що супроводжувалась бурхливими оплесками. На останок всім дітям було вручено солодощі.

ЗИМА ПРИЙШЛА

Дата створення: 12:50 19.12.2018

14.12.2018 року у 1-му  класі відбулася відкрита виховна година на тему «Зима прийшла». В ході виховної години першокласники пригадували назви зимових місяців, називали ознаки зими, працювали в групах, читали вірші та виконували запальний танок.

Всеукраїнський тиждень права

Дата створення: 14:03 12.12.2018

10 грудня в Україні розпочався Всеукраїнський тиждень права, метою проведення якого є ознайомлення школярів із базовими знаннями про свої права, уміння використовувати їх на практиці та, за потреби, захищати.

СВЯТО КАТЕРИНИ

Дата створення: 10:05 07.12.2018

7 грудня в ЛЗОШ І - ІІІ ст. ім. О.Чепеленка відбулося свято «На святу Катерину  ховайся під перину!». Організували і провели дійство учні 7 класу під керівництвом вчителя української мови та літератури Подкопаєвої Юлії Вікторівни. Глядачі мали змогу поринути в атмосферу вечорниць. Щирим сміхом залився зал від появи на сцені господині та її куми, роль яких вміло зіграли Юзифович Діана та Юзифович Руслана.        Присутні на вечорницях дівчата   з таємничістю ворожили на свою долю, а хлопці веселили дівчат дотепними жартами. Все свято супроводжувалось виконанням українських народних пісень.    На вечорниці завітало багато гостей. Кожен мав змогу поласувати смачними пиріжками. Все проходило так, як дійсно колись проводили вечорниці наші пращури.

Конкурс «Військово-патріотичної пісні»

Дата створення: 09:49 07.12.2018

6 грудня в нашій школі традиційно до Дня Збройних сил України проходив конкурс «Військово-патріотичної пісні» серед учнів 5-11 класів.     Під час конкурсу для присутніх лунали сучасні патріотичні пісні. Атмосфера в залі була охоплена патріотичними почуттями, а зі сцени в кінці свята пролунали привітання всім чоловікам-захисникам з нагоди свята.     Переможцями конкурсу стали всі учні.

Добро дій, добро твори, до людей з добром іди.

Дата створення: 09:19 03.12.2018

Учні та вчителі нашої школи активно долучилися до проекту «Діти-дітям» щодо надання допомоги дітям, Луганської та Донецької областей. Було зібрано і передано  книги, канцелярські товари, листи, малюнки з побажаннями миру.

«Природа в загадках,прислів’ях,приказках та віршах»

Дата створення: 11:38 29.11.2018

Відкрита виховна година у 2 класі на тему: «Природа в загадках,прислів’ях,приказках та віршах». Провела вчитель початкових класів - Жирова Лідія Іванівна. Під час проведення виховної години поширено знання учнів про живу і неживу природу.

ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Дата створення: 10:07 22.11.2018

Згідно з указом Президента України Петра Порошенка 21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи.

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ

Дата створення: 10:02 22.11.2018

9-го листопада ми відзначаємо велике свято — День української писемності та мови. Традиційно у Лукашівській ЗОШ І – ІІІ ст. ім. О.Чепеленка  відбувається низка заходів, приурочених до святкування Дня української писемності та мови. 12 листопада з нагоди Дня української писемності і мови вчитель української мови та літератури Подкопаєва Ю.В. провела вікторину «Подорож океаном рідної мови»

ДИКТАНТ ЄДНОСТІ

Дата створення: 12:50 12.11.2018

9 листопада , у День української писемності та мови відбулося написання Всеукраїнського диктанту національної єдності. До акції долучилися учні 7-го, 9-го класів школи.