Лукашівська філія КЗ Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

Новини

Святково-розважальна програма до Дня захисту дітей

Дата створення: 16:10 01.06.2018

1 червня 2018 року у смт. Близнюки відбулась святково-розважальна програма до Дня захисту дітей. На святі були присутні всі учні пришкільного табору з денним перебуванням «Журавлик» при Лукашівській загальноосвітній школі І – ІІІ ст..імені Олега Чепеленка Близнюківської районної ради Харківської області.Свято стартувало зі святкового концерту, в якому брали участь дитячі колективи .Офіційну частину програми було розпочато з привітання заступника голови районної державної адміністрації Ляпкало О.В. та щирих побажань начальника відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської РДА Бондаренко Л.В..У День захисту дітей площа біля Будинку культури  перетворилася  на осередок радощів та позитивних емоцій. Усюди було чути дитячий сміх..   До уваги батьків та дітей були представлені численні майстер-класи з ліплення, відбувся конкурс «Малюнок на асфальті».

Семінар-тренінг з медіаосвіти для вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти

Дата створення: 09:55 01.06.2018

30-31 травня 2018 року на базі КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» відбувся семінар-тренінг з медіаосвіти для вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти «Критичне мислення та медіаграмотність у початковій школі». Однією з учасників заходу стала Куряча Л.О.- заступник директора з навчально-виховної роботи Лукашівської ЗОШ І – ІІІ ст.. імені Олега Чепеленка. Всі слухачі семінару отримали сертифікати.

Прекрасне свято дитинства, радості та надії - третій день табірної зміни

Дата створення: 14:20 31.05.2018

 Прекрасне свято дитинства, радості та надії – День захисту дітей. Лукашівський будинок культури, Лукашівська сільська рада ретельно продумали програму святкового дня і спланували його так, щоб він видався цікавим та багатим на приємні несподіванки, щоб у ході проведення різноманітних заходів кожна дитина могла проявити свої вміння, здібності і таланти та отримати масу позитивних емоцій. Протягом дня лунали дитячі мелодії та пісні, було весело і гамірно. Учні грали в ігри, змагалися, розважалися та раділи початку літа. Сподіваємося, що сьогоднішнє свято їм запам'ятається надовго.

ДРУГИЙ ДЕНЬ ТАБІРНОЇ ЗМІНИ

Дата створення: 12:16 30.05.2018

Другий день табірної зміни розпочався з конкурсної програми «Навпаки», де всі активно прийняли участь:

ДПА з української мови у 9-му класі

Дата створення: 09:57 30.05.2018

О 9 00 розпочалося ДПА з української мови в 9 класі. Вчитель Олексенко О.В. ознайомила учнів з інструкцією щодо проведення ДПА. На іспит з'явилися всі учні.

Відкриття табірної зміни

Дата створення: 10:36 29.05.2018

Відкриття табірної зміни

Останній дзвоник - 2018

Дата створення: 12:35 25.05.2018

Промайнув  ще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити.

23 травня 2018 року – День пам’яті колишнього учня, вчителя Лукашівської загальноосвітньої школи Чепеленка Олега Олександровича

Дата створення: 12:01 23.05.2018

23 травня 2018 року в Лукашівській ЗОШ І - ІІІ ступенів імені Олега Чепеленка вшанували пам’ять колишнього учня, вчителя Лукашівської загальноосвітньої школи Чепеленка Олега Олександровича, який героїчно загинув на Сході України, захищаючи рідну землю.

Військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»)

Дата створення: 17:50 18.05.2018

18 травня 2018 року  відбувся І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») для учнів загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів. Організували та провели змагання відділ освіти, молоді та спорту Близнюківської  РДА спільно з районним Будинком дитячої творчості. У грі взяла участь команда (рій) нашої школи «Нащадки козаків». Після урочистого відкриття команди змагалися на етапах «Ватра», «Відун», «Впоряд», «Перетягування линви», «Лава на лаву», «Рятівник», «Добре діло».

Квітка пам'яті.

Дата створення: 10:25 18.05.2018

У кабінеті інформатики зацвів кактус. Цю рослину кілька років тому висадив і доглядав колишній вчитель, Народний герой України Чепеленко О.О.. Вперше кактус зацвів тоді , коли Олег Олександрович перебував в зоні АТО і навідався в рідну школу під час відпустки. З того часу на рослині щороку з'являється на одну квітку більше, наче нагадування про те, скільки вже немає з нами Олега Олександровича. І саме в травні, коли народився Олег і коли в нашій школі відзначається день його пам'яті, розквітає "його" кактус, як згадка про світлу людину.