Лукашівська філія КЗ Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

Новини

Виховна година у 5-му класі «Знаємо права, виконуємо обов’язки!»

Дата створення: 10:19 20.02.2018

Виховна година у 5-му класі (класний керівник Юзифович Я.В.) "Знаємо права, виконуємо обов’язки!". Під час години спілкування вчитель ознайомила учнів з міжнародними документами – Декларацією прав дитини та Конвенцією прав дитини. Вивчили основні права дитини, розвивали навички та уміння самостійної роботи, висловлювали власні погляди.

Виховна година у 2-му класі «Турбота. Я- помічник»

Дата створення: 09:58 20.02.2018

Виховна година у 2-му класі (класний керівник Попова К.М.) «Турбота. Я- помічник». Форма проведення: ігровий тренінг, за допомогою якого вчитель згуртував дітей, навчила вести бесіду, висловлюватись самим і слухати інших, виховувати шанобливе ставлення до всіх членів сім’ї.

День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав

Дата створення: 14:16 19.02.2018

16 лютого 2018 року у Лукашівській ЗОШ І-ІІІ ступенів ім.. Олега Чепеленка відбувся захід « Час і досі не загоїв рани, цей одвічний біль Афганістану». Учні 9 класу (класний керівник Вовк Н.Л.) підготували літературно-музичну композицію в якій використали фото та відеоматеріали надані учасниками бойових дій в Афганістані. На заході були присутні Алерт А.І., який проходив строкову військову службу в Афганістані, та мати нині покійного воїна-афганця Коломійця І.А., Коломієць М.Д. У заході також приймали участь представники Лукашівської сільської ради.

Всеукраїнський конкурс "Земля - наш спільний дім"

Дата створення: 12:50 19.02.2018

02 лютого у БДЮТ відбувся районний етап Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім» на тему «Раціональне природокористування».