Лукашівська філія КЗ Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

Новини

«Засвіти зіроньку до Дня Святого Миколая»

Дата створення: 10:09 26.12.2019

Гості, в цьому році — це діти 1-4 класів, дізналися про традиції цього свята в Україні з розповіді вчителя початкових класів Курячої Л.О.. Захід пройшов в цікавій ігровій формі: учні читали вірші, танцювали, грали в ігри,співали пісні про Святого Миколая.

БЛАГОДІЙНИЙ Ярмарок

Дата створення: 14:35 11.11.2019

Учні продавали найрізноманітніші смаколики. Чого тільки не було на столах! На продаж було виставлено випічку різних видів: пиріжки, тістечка, торти, рогалики (все виготовлено своїми руками або за допомогою батьків). Гроші за продані смаколики діти спрямували на доброчинність. Дякуємо учням та активним покупцям. Щирі слова подяки батькам, які не тільки допомагали своїм дітям готувати, але й презентувати та продавати. Роби добро, бо ти – Людина. Люби свого ближнього, як самого себе! Наскільки є в кожного чуйності до страждань, настільки він Людина. (І. Крамський) На кошти зібрані на ярмарку, ми придбаємо корм та медікаменти  для безпритульних тварин з реабілітаційного центру.

ДИКТАНТ ЄДНОСТІ

Дата створення: 13:00 08.11.2019

19-й радіодиктант національної єдності - До дня української писемності та мови - відбувся сьогодні. Він тривав 20-ть хвилин. Текст – авторський, створений спеціально на замовлення. Диктор, автор шкільних підручників Олександр Авраменко читав його в прямому ефірі. Писали диктант і учні нашої школи.

ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ

Дата створення: 09:22 07.11.2019

Протягом Тижня безпеки життєдіяльності проводились виховні години ( 1 клас «Вогонь буває різним»), бесіда про надання першої долікарської допомоги у 10-11кл. , вікторина «Знай правила – захисти себе» (7 клас),конкурс  малюнків у 4 класі на тему «Наша безпека у наших руках», Гра-квест "Подорож стежками здоров'я" у 8-му класі.

Мій вибір – моє майбутнє.

Дата створення: 11:12 23.10.2019

До нас завітали фахівці відділу надання соціальних послуг у Близнюківському районі Лозівського МРЦЗ Будаква Л.О., Антипенко Г.А..Наші гості розповіли про нові професії.які є необхідними у нашій державі.

КОЗАЦЬКІ РОЗВАГИ

Дата створення: 11:06 11.10.2019

Учні 1-4-тих класів спробували свої сили у подоланні перешкод. Справжніми випробуваннями стали етапи «Вершники», «Перетягування канату»,«Бій булавами». На станціях «Подоляночка» та «Віночок» малюки пригадали народні традиції та познайомилися з традиційними іграми України. Підсумком свята став гарній настрій.

ДЕНЬ ВЧИТЕЛЯ

Дата створення: 13:59 04.10.2019

 Цього року свято до Дня вчителя у нашій школі пройшло незвично, цікаво і незабутньо. Учні створили для вчителів справжній святковий настрій. Кожен вчитель отримав  привітання від учнів. Уже з самого ранку у школі панувала атмосфера урочистості: вітання від учнів піднімали настрій, сповнювали серця радістю. Адже професія вчитель – це не тільки букет квітів  у день свята, це недоспані ночі, проведені над зошитами, це десятки облич, а за кожним із них – душа, яка потребує особливого підходу і ставлення. Тому на знак подяки учні підготували чудовий концерт, який не залишив байдужим жодного глядача в   школі.

ПРАЦЮЄ ГУРТОК "ОЗДОРОВЧА ГІМНАСТИКА"

Дата створення: 09:35 26.09.2019

Щоб зберегти бадьорість духу, потрібно підтримувати бадьорість тіла. Л.Вовенарг                

ДЕНЬ МИРУ

Дата створення: 13:14 20.09.2019

20 вересня у Лукашівській ЗОШ І – ІІІ ст. ім.. О.Чепеленка до Міжнародного Дня миру відбулася акція «Ланцюг миру», яку підтримали вчителі та учні нашої школи. Акція відбулася в центрі села Лукашівка. У руках учасників майоріли жовто-блакитні кульки та паперові голуби. Головне гасло акції «Миру і добра!». Голубів та кульки діти вручили своїм односельцям.

ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ БЛИЗНЮКІВЩИНИ ВІД НІМЕЦЬКО-ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

Дата створення: 13:09 16.09.2019

Тим, хто поліг у горлині боїв, хто кров'ю своєю скропив землю, тим, хто пройшов крізь бої, лихо, голод і холод, хто вижив у тій смертельній війні, всім мертвим і живим присвячується...