Лукашівська філія КЗ Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

Новини

ДПА з біології

Дата створення: 10:49 04.06.2019

      На ДПА з`явились всі учні  9-го класу. Державна підсумкова атестація з біології розпочалась та закінчилась своєчасно. Атестаційна комісія працювала у повному складі згідно затвердженому списку . Процедуру проведення державної підсумкової атестації було дотримано. ДПА пройшло організовано, без порушень.

ДЕНЬ ГУМОРУ

Дата створення: 14:33 03.06.2019

 "День гумору "  у пришкільному таборі відпочинку «Журавлик » пройшов за таким планом: 1.Конкурс на краще читання гуморески. 2. Весела гуморина.

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата створення: 13:30 31.05.2019

Перше червня – це не тільки перший день літа, це і прекрасне свято дитинства, радості та надії – День захисту дітей. Так, у таборі відпочинку "Журавлик"  разом із сільським клубом(директор Марчук М.Г) було організовано конкурсно-розважальну програму "Хай завжди лунає дитячий сміх". Протягом дня в таборі лунали дитячі мелодії та пісні, було весело і гамірно. Учні грали в ігри, змагалися, розважалися та раділи початку літа. Сподіваємося, що сьогоднішнє свято їм запам'ятається надовго.

ДПА з математики у 9-му класі

Дата створення: 14:00 30.05.2019

На ДПА з`явились всі учні  9-го класу. Державна підсумкова атестація з математики розпочалась та закінчилась своєчасно. Атестаційна комісія працювала у повному складі згідно затвердженому списку . Процедуру проведення державної підсумкової атестації було дотримано. ДПА пройшло організовано, без порушень.

Екскурсія до пожежної частини

Дата створення: 12:00 30.05.2019

30.05.2019 учні  з задоволенням відвідали пожежну частину смт.Близнюки. Дітей цікавило все: пожежні машини, форма пожежника, побут, розповідь пожежників. На подвір’ї пожежної частини школярів зустріли працівники пожежної частини. З цікавістю учні слухали розповідь пожежників про їх нелегку працю, швидкість виконання своїх завдань, вміння діяти грамотно, чітко, впевнено, надаючи допомогу потерпілим. Школярі роздивлялися пожежні автомобілі та пожежно-рятувальне обладнання. Діти змогли побачити захисне спорядження пожежників, їх одяг. Учні мали можливість поміряти і одягнути на себе, відчути себе справжнім вогнеборцем. А яке здивування і захоплення викликало у школярів демонстрація практичного заняття пожежників: сирена, виїзд пожежної машини, гасіння умовної пожежі. А потім фото на згадку. Учні залюбки фотографувались у товаристві пожежників, біля машин.

День козацьких розваг

Дата створення: 10:03 30.05.2019

29 травня  в пришкільному таборі «Журавлик» відбувся "День козацьких розваг". 

28 травня ДПА з української мови

Дата створення: 09:21 29.05.2019

28 травня 2019 року  стартувала державна підсумкова атестація з української мови  в 9-му класі.Під час проведення якої ніяких порушень не виявлено. Всі здобувачі базової середньої освіти були присутні на державній підсумковій атестації та показали  відповідний рівень знань.

"ДЕНЬ НАВПАКИ"

Дата створення: 09:04 29.05.2019

28 травня у пришкільному таборі з денним перебуванням дітей «Журавлик » пройшов День навпаки і все перевернулось з ніг на голову, адже гаслом дня було «Роби все, щоб було навпаки, незвично і весело».

Відкриття табірної зміни

Дата створення: 08:55 28.05.2019

Швидко спливає час… Ще один навчальний рік прямує до свого логічного завершення. Прийшла пора відпочинку та розваг – довгожданне, сонячне літо. 27 травня  гостинно розпочав свою роботу пришкільний табір відпочинку з денним перебуванням «Журавлик». Найголовніше для нас – це створення безпечних, якісних умов перебування школярів в пришкільному таборі. Літній відпочинок – це невід’ємна складова частина всієї життєдіяльності дитини, у якій гармонічно поєднуються духовно-естетичні, пізнавальні, моральні чинники.

ОСТАННІЙ ДЗВОНИК - 2019

Дата створення: 08:45 28.05.2019

Усміхається весело травень,